Mag ik uw aandacht voor het volgende:

Some-Buddy is op zoek naar butlers en/of mensen met ervaring in de horeca.

Some-Buddy biedt een breed scala aan diensten die samenhangen met vrijetijdsbesteding als ook vrije tijd voorziening. Some-Buddy is een individueel gerichte onderneming die in de massamaatschappij nog steeds de ´klant is koning´ slogan hanteert. Ons motto: Uw vrije tijd is onze zorg. Wij zorgen ervoor dat klanten meer vrije tijd krijgen door de dagelijkse bezigheden die de vrije tijd belemmeren uit handen te nemen. Hierbij gaat het om het regelen van oppas, huishoudelijke krachten, klusjesmannen en noem maar op. Ook bieden wij de klant de mogelijkheid de vrije tijd goed te besteden. Wij hebben een ruime keuze aan activiteitenpartners/begeleiders en services waarvan de klant gebruik kan maken. Waaronder ook de mogelijkheid voor klanten om een butler/servant/kelner te huren of zelfs vast in dienst te nemen.

Wij werken met een personeelsdatabase vol ‘buddy’s' welke wij op kunnen roepen indien er vraag is. Als buddy staat u vrijblijvend ingeschreven en kunt u een oproep altijd weigeren. Wij zijn altijd op zoek naar aanvulling op onze database in wat voor tak dan ook.

Lijkt het u wat om buddy te worden en wilt u vrijblijvend wat meer informatie van en over ons ontvangen, mail ons dan even naar: n.lokerse@some-buddy.nl en geef aan of u het liefste via de mail of via de post benaderd zou willen worden.

Eind deze maand/begin volgende maand komt er een website online waar in principe alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd. Momenteel staat er een proefsite(met nadruk op PROEF) op ons adres: www.some-buddy.nl .

Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!

N. Lokerse

Some-Buddy