Thuismanager / butler / huishoudelijke duizendpoot / huishoudelijke hulp / echtpaar beschikbaar

Hallo,

Mijn naam is Francis, een ervaren man van 48, getrouwd en nu nog werkzaam in Amsterdam. Ik heb 30 jaar ervaring in nagenoeg alles wat er in het huis zoal voorvalt en gedaan moet worden. Ik ben hulpkok geweest in een restaurant in Groningen, ben huishoudelijke hulp geweest gedurende 17 jaar in Jeruzalem bij de gegoede stand. In die tijd was ik ook actief als klusjesman, behanger, schilder en dergelijke. Ik ben een hobbyhovenier en heb mij gespecialiseerd in tuinen die grotendeels zijn beplant met bloembollen en vruchtdragende planten. Ik heb een Chrysler Grand Voyager met 6 passagierplaatsen en ben een rustige chauffeur. Schadeloos gereden sinds 1988. Ik kan goed met de computer omgaan en heb goed inzicht in belastingzaken en andere financiële zaken. Ik heb geen strafblad en sta bekend als een brave Hendrik. Mijn vrouw zegt dat ik het voorkomen heb van een butler. Ik heb een tijd bijles gegeven aan tieners en ben invallend docent geweest op een privéschool. Ik kan goed omgaan met kinderen en kan bij hun respect afdwingen. De kinderen van mijn broers vinden het leuk om met me te praten. Met mijn cliënten heb ik vaak diepgaande gesprekken over alles wat de mensen zoal bezighoud. Ik heb respect voor mensen met een Joodse, Christelijke en Humanistische levensovertuiging. Ik spreek vloeiend Engels, Nederlands en Hebreeuws. Ook spreek ik Duits.

Momenteel ben ik al weer 10 jaar werkzaam bij een thuiszorgorganisatie in Amsterdam. Maar de vele wisselingen van cliënt naar cliënt beginnen mij op de zenuwen te werken. Het liefst wil ik nu een vast adres hebben waar ik de gehele huishouding kan runnen als thuismanager / butler / huishoudelijke duizendpoot. Dit kan in deeltijd of full-time zijn. Wel zou ik verlangen dat een aanbod voor werk ook inkomenszekerheid zal inhouden.

Ook mijn vrouw zou eventueel beschikbaar zijn voor aanvullende werkzaamheden in en om het huis. Ze heeft jarenlang als callcenter-medewerkster gewerkt, winkelmedewerkster en receptioniste. Ze kan koken, gezelligheid en knusheid creëren, gastvrouw vervangen, aanspreekpunt zijn, allerhande zaken regelen en zorgen dat de boel op orde is. Mijn vrouw en ik vullen elkaar mooi aan. Mijn vrouw spreekt Nederlands, Engels en Duits. Ze heeft een prettige telefoonstem en is opgewekt, ook onder stress. Samen kunnen wij bijna alle situaties aan. We zijn 7 jaar getrouwd en hebben een hechte band met elkaar.

Samen zijn beschikbaar voor een betrekking die uitwonend of deels inwonend / deels uitwonend is. Wel zouden wij de weekeinden deels vrij willen houden. Af en toe werken in weekeinden bij speciale gelegenheden zou dus wel kunnen. De plaats van tewerkstelling is afhankelijk van de situatie. In principe zullen mijn vrouw ons kunnen aanpassen aan de geboden situatie. U kunt eerst kennismaken en dan rustig bekijken of dit aanbod geschikt voor u is.

U kunt ons E-mailen naar : racham@zonnet.nl

FRANCIS DE THUISMANAGER