10 december voor alle butlers/PAs: afternoon tea

  • Hugo Mechelse

    Beste collega Butlers, Household Managers en Personal Assistants in Nederland en België,

    Ons ?vak?, onze ?roeping? is, zoals iedereen weet eenzaam, in die zin dat je er vaak alleen voor staat. Collega?s zijn sporadisch en net als jijzelf vaak low-profile hard aan het werk.

    Wij gaan hier verandering in brengen. Netwerken is voor iedereen belangrijk, en vooral in ons vak. Niet gehinderd door vooroordelen en belangenverstrengelingen willen we alle butlers en personal assistants in Nederland en België informeel met elkaar in contact brengen. In navolging van andere netwerken die al bestaan in het buitenland, maar die ver van een ieder afstaan is in Nederland een netwerk opgezet door twee Personal Assistants (niet ondergetekenden) zodat we elkaar kunnen vinden, kunnen adviseren en helpen waar we kunnen.

    Om te beginnen willen we iedereen uitnodigen op een informele ?afternoon tea? op:

    Datum: zaterdag 10 december

    Tijd: 15:00 ? 17:00 uur

    Locatie: Landgoed Eikenrode, Nieuw Loosdrechtsedijk 21, 1231 KX, Loosdrecht (voor de routebeschrijving zie www.eikenrode.com)

    Kosten: max. ? 30,- (contant afrekenen bij binnenkomst (kosten afhankelijk van het aantal deelnemers)).

    Informeer je collega's over deze middag. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of ervaring. De enige voorwaarde die we stellen is dat men butler, household manager of personal assistant is.

    In verband met de voorbereidingen zouden we graag uiterlijk 26 november vernemen of, en zo ja, met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.

    Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

    Met collegiale groet,

    Hugo R. Mechelse

    Laurens Spanjersberg

    06 2460 3574

    mechelsehr@hotmail.com

    RSVP: uiterlijk 26 november

    # Stuur dit bericht naar je collega?s. Iedereen is welkom! #

  • JSD

    0