niet inwonende butler gezocht in Leeuwarden

  • Hilda van der Tuin

    Ondernemersechtpaar zonder kinderen en huisdieren, wonend in Leeuwarden (centrum) zoekt, voor ongeveer 20 uur per week, een niet inwonende “butler” die niet rookt. Wij zoeken iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel, die net zo voorzichtig is met ons huis uit 1870 (geen tuin) en onze spullen als wij zelf zijn. De nadruk zal liggen op huishoudelijke werkzaamheden (het runnen van het huishouden inclusief de schoonmaak), u kookt voor ons, u stuurt vakwerklieden aan en chauffeurt ons af en toe of verricht kleine klussen in en om het huis.

    Ter illustratie een lijst van een werkdag:

    Wij zijn al weg als u komt, u heeft een sleutel van ons huis. Wij laten u vrij om op het tijdstip te beginnen dat u schikt.

    U ruimt het huis op, u brengt kleding naar de stomerij, haalt boodschappen, legt de post voor ons apart, zeemt de ramen, dweilt een vloer, brengt boeken terug naar de bibliotheek, ontvangt de pianostemmer, brengt oud papier weg, u strijkt onze kleding, geeft de planten water en bereidt de avondmaaltijd voor. En als u dan nog tijd over heeft werkt u kleine beschadigingen aan het schilderwerk weg.

    U heeft er plezier in om voor ons allerlei zaken te faciliteren en bent dienstverlenend ingesteld.

    We willen starten met een tijdelijk contract, maar onze intentie is een vaste arbeidsovereenkomst.

    Voor meer informatie kunt u ons emailen via bovenstaand emailadres.

  • kangaroel

    en wat denk je daar voor over te hebben er maand ??